• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Vad erbjuder vi på Scandiwall?

 

Scandiwall är ledande på digitaltryckta design- och fototapeter, tavlor, ljudabsorbenter och kommersiella dekorlösningar.

 

  Personlig service
 • Kundansvarig säljare ansvarar för ditt projekt från start till mål utan frustrerande överlämningar.
 
  Skräddarsydda lösningar
 • Vi utgår ofta från våra kunders egna idéer och olika inredningsarkitekters mönster och motiv när vi trycker.
 
  Kostnadseffektivitet
 • Genom specialisering, digital tryckteknik och 100 procent kundorderstyrd produktion kan vi hantera det unika som standard.
 
Kontakta säljare

Tel: 072 573 3669
E-post: salj@scandiwall.se

Våra produkter

Scandiwall arbetar uteslutande med kvalitetsprodukter som är noggrant framtagna för högsta precision och noggrannhet. Med förtroendet från över 200 av Skandinaviens ledande fotografer, har vi möjlighet att trycka skandinaviens bästa bilder på hela produktfloran - allt ifrån fototapeter till ljudabsorbenter. Tryck på knappen "läs mer" för att se mer av våra fantastiska produkter!

Referensprojekt

Tillsammans med ledande inredare och skandinaviens bästa inredningsarkitekter har Scandiwall haft förmånen att leverera förstklassig väggdekor till en mängd olika projekt och företag. Läs mer och se hur vi gjort b.la. cafékedjor, hotellrum och mässmontrar snyggare med tapet och bild.

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •