• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Referenser - Scandiwall

Vi har på relativt kort tid tagit stora kliv och blivit en självklar partner för arkitekter och inredare som med hjälp av vårt stora bildarkiv kan skapa fantastiska miljöer i offentliga- och kommersiella miljöer. Med hjälp av vår spetskompetens när det kommer till bild- och interiör har vi skapat minnesvärde referensobjekt. En del objekt är temporära medan andra är installationer (hotellrum, showrooms) som kommer leva kvar många år framöver. Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog och behovsanalys.


Hotell

Tillsammas med inredare och arktiektbyråer tar vi fram unika inredningskoncept för hotellrum, vandrarhem och andra gästgiverier. Se ett urval av våra referenser på nästa sida.


Mässor

Vi hjälper gärna till att formge montrar med tapet och interiör. Se våra referenser här.


Detaljhandel / Butiksinteriör

Coming soon...

Fototapeter till kontor - AstraZeneca

Kontor / Konferensrum

Tillsammans med inredare och arkitekter ger vi trötta kontor nytt liv med tapet väggdekor. Läs mer om våra referensprojekt här..

Fototapet - Cool Minds Malmö

Offentliga miljöer

Scandiwall levererar tapet och väggdekor till offentliga installationer och miljöer. En del är temporära installationer medan andra är permanenta. Se våra referenser här.

Restaurang / Café

Fototapeter och väggdekor är mycket populära produkter för att skapa en unik och tilltalande atmosfär för matgäster. Tillsammans med inredare och arkitekter tar vi fram passande motiv för rätt målgrupp och känsla.

Alla referenser

Se alla våra referenser. Fler kommer inom kort.

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •