• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Alla referenser

Vi har valt att jobba med Scandiwall för att de har ett helt unikt sortiment, fantastiska motiv och personlig service. Jessica Hultén - Sober Design

Högberga Gård - Lidingö

Den anrika hotellet på Lidingö med sin spektakulära utsikt och med sin unika, toscanska, vintillverkning anlitade oss för att dekorera om deras rum med fototapeter kopplat till deras vintillverkning.

 

Läs mer >>

För mig är Scandiwall ett självklart val eftersom de har allt jag behöver för att göra verklighet av mina inredningsidéer. De har bredden, kunskapen och flexibiliteten för att klara mina behov. De hjälper mig med speciallösningar som jag inte ens själv visste var möjliga.Martin Moenvik - Crio AB

Le Croissant - The French Coffee House

Vi har haft äran att, tillsammans med Ciro AB, inreda Le Croissants nya café i Mall of Scandinavia med b la fototapeter, vepor och foliering.

 

Läs mer >>

Fototapet - Grand Hotell Gällivare

NORDIC CHOICE HOTELS, Grand Hotell Lappland

Med lokala fjäll- och naturmotiv ville Grand Hotell i Lappland förnya sina rum och lokaler. Vi fick äran att leverera fototapeter och tavlor.

 

Läs mer >>

Mateus - Formex AW 2015

Fototapeter till Mateus monter, Formex AW 2015.

 

Läs mer >>

Att jobba med Scandiwalls tapeter skapar ett blickfång och ger liv och uttryck till mina utställningar eller permanenta ytor. Jan Rundgren - Professionell inredare

Formex AW-15 - Popuprestaurang 2.0

Tillsammans med Jan Rundgren tog vi återigen fram en popuprestaurang på Formex. Den här gången med en liten annan känsla och nya infallsvinklar.

 

Läs mer >>

Formex 2015-Trendspaning pop up restaurang

Ett fantastiskt 2014 med mängder av spännande framträdanden som i TV-4s Äntligen hemma och Malou efter 10 kröntes med en prestigefylld förfrågan från inredningsarkitekt Jan Rundgren. Kakeltapeten, Bistro ”Enligt svensk blogelit -Årets tapet snackis”

AstraZeneca - Nya kontor med inspirerande tapeter

AstraZeneca har renoverat ett stort antal kontorsrum och gemensamma möteslokaler. Tillsammans med arkitektbyrån Sweco handplockades fototapeter ur vår bildbank fram.

 

Läs mer >>

Jag kan varmt rekommendera Scandiwall för deras professionalitet och serviceanda. Anne Marie Hoel - Anne & The architects AB

Cool Minds - Malmö

Cool Minds i Malmö är ett nyöppnat lek - och kunskapscenter som behövde attraktiv interiör i form av fototapeter.

 

Läs mer >>

Students' Nobel NightCap 2015

"Festens fest" för studenter avfirades i samband med att prisutdelningen för årets nobelpristagare var över. Vi fick nöjet att leverera ett antal fototapeter till festligheterna.

 

Läs mer >>

...är extremt nöjd med vad Scandiwall lyckades leverera på kort tid. Vi är jättenöjda med deras insatser och tittar redan på fler gemensamma projekt framöver. Tom - City Golf Europe AB

City Golf Europe AB - Mall of Scandinavia

I den nyöppnade gallerian i Mall of Scandinavia har City Golf öppnat en ny äventyrsgolfbana på 18-hål. Varje hål har sitt egna tema. Vi fick nöjet att leverera fototapeter.

 

Läs mer >>

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •