• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Hotell - Referenser

Vare sig det är ett litet pitoreskt småstadshotell eller en stor hotellkedja i en storstad är hotellets atmosfär och "tema" mycket viktigt att framhäva. Exempel på teman kan vara hotellets historiska anknytning till staden, mat, dryck eller natur. Med vår spetskompetens och nära samarbete med arkitekter och inredare kan vi leverera förstklassig väggdekor till både små hotell men även större hotellkedjor.


Högberga Gård - Lidingö

Den anrika hotellet på Lidingö med sin spektakulära utsikt och med sin unika, toscanska, vintillverkning anlitade oss för att dekorera om deras rum med fototapeter kopplat till deras vintillverkning.

Fototapet - Grand Hotell Gällivare

NORDIC CHOICE HOTELS, Grand Hotell Lappland

Med lokala fjäll- och naturmotiv ville Grand Hotell i Lappland förnya sina rum och lokaler. Vi fick äran att leverera fototapeter och tavlor.

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •