• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Referenser - Mässor

Vi är en frekvent deltagare på Sveriges ledande mässor som berör vår kärnverksamhet, dvs bild, inredning och design. Vi deltar både som utställare men även som konsulterande part om du exempelvis vill skapa en attraktiv monter för presumtiva återförsäljare, partners eller viktiga affärskontakter.

Med hjälp av tapeter, fototapeter, tavlor och annan sorts bildmedia skapar vi en attraktiv miljö som verkligen sticker ut. Scandiwall samarbetar med erkänt skickliga inredare som verkligen sätter pricken över i:et.

Kontakta oss gärna så kan vi helt förutsättningslöst lyssna till dina behov och sedan komma med förslag på en lösning som passar din budget och dina ambitioner.

Mateus - Formex AW 2015

Fototapeter till Mateus monter, Formex AW 2015.

Formex AW-15 - Popuprestaurang 2.0

Tillsammans med Jan Rundgren tog vi återigen fram en popuprestaurang på Formex. Den här gången med en liten annan känsla och nya infallsvinklar.

Formex 2015-Trendspaning pop up restaurang

Ett fantastiskt 2014 med mängder av spännande framträdanden som i TV-4s Äntligen hemma och Malou efter 10 kröntes med en prestigefylld förfrågan från inredningsarkitekt Jan Rundgren. Kakeltapeten, Bistro ”Enligt svensk blogelit -Årets tapet snackis”

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •