• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Konceptsuccé på Formex HT-2015

Scandiwall var återigen delaktiga på Sveriges, utan konkurrens, mest inflytelserika mässa för inredning och design, Formex HT-2015. Tillsammans med inredaren och kreatören Jan Rundgren tog vi fram ett flertal koncept som återigen skapade brus och glada tillrop bland årets besökare och utställare.

För höstens utställningar har vi jobbat med en variant av förra årets stora tapetsnackis Bistro, men denna gång i en grön färg som passade säsongens koncept lite bättre. Vi har även ett annat motiv som liknar en sliten fasad uppbyggd på plattor som skapar en spännande dynamik och passar perfekt som ett statement för en bar eller restaurang.

Jan Rundgren har under många år varit hjärnan bakom många stora trendutställningar så som Formex, Stockholm Furniture & Light Fair och Nordiska Trädgårdar. Det är för oss ett rent nöje att samarbeta med Jan och använda hans kreativa talanger för att skapa minnesvärda miljöer och utställningar.

Jan Rundgren uttrycker sig så här om vårt samarbete:

Att jobba med Scandiwalls tapeter skapar ett blickfång och ger liv och uttryck till mina utställningar eller permanenta ytor.
Notering: Bilderna är tagna av Gustav Kaiser.

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •