• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Offentliga miljöer - Referenser

En representabel atmosfär för kunder och affärskontakter är mycket viktig. I offentliga miljöer där det daglien vistas mycket folk ställer det också lite extra krav på hur exempelvis en fototapet skall vara rent materialmässigt. Kanske behöver tapeten en matt yta, skraptåligt ytskickt eller vara avtorkningsbar? Vi har de material, trycktekniker och den kompetens du behöver. Se våra referenser nedan.

Cool Minds - Malmö

Cool Minds i Malmö är ett nyöppnat lek - och kunskapscenter som behövde attraktiv interiör i form av fototapeter.

Students' Nobel NightCap 2015

"Festens fest" för studenter avfirades i samband med att prisutdelningen för årets nobelpristagare var över. Vi fick nöjet att leverera ett antal fototapeter till festligheterna.

City Golf Europe AB - Mall of Scandinavia

I den nyöppnade gallerian i Mall of Scandinavia har City Golf öppnat en ny äventyrsgolfbana på 18-hål. Varje hål har sitt egna tema. Vi fick nöjet att leverera fototapeter.

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •