• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Fotokonst för unika väggar

1x.com - Magisk fotokonst

Vi är mycket stolta över att ingått i ett samarbete med ett av världens allra finaste communities för äkta fotokonst; 1x.com. 1x.com samlar några av världens allra mest talangfulla fotografer i ett nätverk där varje enskilt foto handplockas och väljs ut med största omsorg.

Det borgar för att 1x alltid har ett urval av fotografier som håller absolut högsta världsklass.

Fotografer i världsklass

I 1x community huserar några av världens bästa och mest talangfulla fotografer. Urvalet av bilder är noggrant kategoriserade och sökbara för att du skall hitta just det motiv som passar ditt projekt.

Som exempel hittar vi mycket vackra naturmotiv från Sverige och övriga norden, läckra djurmotiv från jordens rika fauna och även en hel del vackra porträtt av människor.

Proffsiga bilder för dina ändamål

Scandiwall har tillsammans med 1x handplockat de bilder som vi vet passar både privatpersoner och professionella inredare. De flesta av 1x bilder är extremt högupplösta vilket gör att de passar utmärkt att trycka upp som exempelvis en effektfull fototapet eller varför inte som en tavla?

Som en av de ledande nordiska leverantörerna av väggdekor vill vi pålysa att vi alltid kan hitta bilder som passar dina önskemål. Skulle du mot förmodan inte hitta ett motiv som passar dig i vårt stora sortiment, kontakta oss gärna så kan vi göra uppslag mot våra samarbetspartners för att sedan visa exempel på de motiv du letar efter.

Din självklara inredningspartner

Scandiwall är din självklara partner när det kommer till mindre och större inredningsprojekt.

Vi samarbetar med nordens och europas bästa tryckerier för att säkerställa att våra slutprodukter alltid levererar ett slutresultat som överträffar dina förväntningar. Tillsammans med våra tryckerier har vi också en kedja av de allra bästa bildbyråerna som finns att tillgå. Det gör att vi idag hushåller över 21 miljoner valbara motiv för ditt projekt.

Till din hjälp har du också ett erfaret team av kunniga och efarna proffs när det kommer till bildbearbetning, projektledning, projektering och inredningshjälp. Vi tar oss an både små och stora projekt.

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •