• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar
 

Designtapeter - ERIKA TUBBIN

Erika Tubbin är formgivaren med trassligt hår och trassel på hjärnan. Handgjorda smycken av trassliga trådar har gett inspiration till mönster på diverse produkter i en ständigt växande och varierande kollektion genom åren; t-shirts, träskor, disktrasor, handdukar, brickor, ljuslyktor, lampor, vykort, posters… och ja, tapeter förstås.

Erika vill skapa strama men ändå personliga mönster där man anar en mänsklig hand bakom linjerna. Storskaliga, starka mönster som ändå ger lugn. Inspiration hittar hon i allt från vajande grässtrån till storslagna vyer, från detaljer och kontraster i spännande miljöer till långtråkiga bilresor.

2014 har hennes skärbräda Östergyllen blivit utsedd till Årets konsthantverk i Östergötland.

 

.

Designtapeter

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •