• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Designtapeter - KATRINE ALEX

Katrine Alex verkar sedan flera år som frilansande illustratör, mönstermakare och formgivare under namnet Made by Alex. Illustration med betoning på mönster är och har alltid varit hjärtat i hennes verksamhet, även om uppdragen varierar från mönster på kläder till väggmålningar.

Katrine har ritat sedan tidig ålder, pennan går av sig självt och även om naturen är en stor inspirationskälla, så blir det ofta mer åt fantasiblommor än direkta avbilder. Stilen är fantasifull och varierad. Du har kanske redan ett bäddset, badlakan eller en pläd med hennes mönster i ditt hem då ett flertal heminrednings producenter använt sig av hennes mönster i många år.

Katrines passionerade intresse för mönster och färgsättning och hur vi påverkas av detta i våra hem och i offentliga miljöer har lett till flera roliga inredningsprojekt för Made by Alex och ett nära samarbete med arkitekter och andra inredare. I dessa projekt väcktes drömmen om tapeter. Massor av tapeter.

 

 

.

Designtapeter

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •