• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Designtapeter - LISALISA

Lisa Göthberg är grafisk formgivare och står bakom varumärket LISALISA som skapar inrednings- och livsstilsprodukter med den nordiska naturen som inspirationskälla. Hon skapar gärna bilder och mönster som fångar ögat med hjälp av geometri och kontraster, men vill också att bilderna berättar något mer, något man inte upptäcker på en gång. Det kan vara detaljer som dyker upp när man tittar närmare eller en form som bryter av från mönstret och berättar ännu en historia. 

I Graphic Wild collection ville hon behålla attityden och distansen som de vilda djuren har till oss människor och skapa en stämning på naturens villkor. Björn, lodjur och pilgrimsfalk skymtar förbi i de tre mönstren som rör sig diagonalt och snabbt förbi. Plötsligt har ett av dem stannat för att betrakta oss. Det är de som tittar på dig!

"Det är något med mönster som är magiskt. Det är som att man fastnar i de upprepande formerna och kan sitta och titta hur länge som helst. Det är därför jag älskar geometri och grafiska mönster."

Designtapeter

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •