• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Designtapeter - TOVE FRANK

Verklighet möter dröm. Och drömmar blir till verklighet.

Fotografi transformeras till magikryddat måleri och de mångdimensionerade motiven är vitt skilda, även om de också har en visuell gemensam nämnare. Hon är fotografen från Skåne, som rört sig på många fotografiska scener. Motiven är ofta inspirerade utav gamla ting och bakom dom flesta finns en historia. Allt gränslöst inbäddat i egna drömmar. 

Tove Frank växte upp med kameran i hand och målardukar runtomkring mig. Musiken och teatern som också har varit stora delar i hennes liv har inspirerat och bidragit till att hon gärna rör sig mellan olika medier i sitt skapande. 

En av de absolut mest spännande unga designers, som också senast bjöds in till Scandinaviens största design event - FORMEX.

Tove Frank - Designtapeter

Tove Frank - Designtapeter

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •