Bild för kategori Arcadia

Arcadia

I kollektionen Arcadia slingrar sig olika former av bladverk uppför väggarna. Mjuka fina ytor med mockakänsla och akvarellinspirerade motiv skapar vackra rogivande mönster. De enfärgade tapeterna har en betongliknande look och finns både med matta ytor och med metalliceffekter.

Sortering
Visa per sida

Arcadia - AC-18509

Midbec
599 Kr

Arcadia - AC-18532

Midbec
699 Kr

Arcadia - AC-18540

Midbec
699 Kr

Arcadia - AC-18543

Midbec
699 Kr

Arcadia - AC-18550

Midbec
699 Kr

Arcadia - AC-18560

Midbec
699 Kr

Arcadia - AC-18561

Midbec
699 Kr

Arcadia - AC-18500

Midbec
599 Kr

Arcadia - AC-18501

Midbec
599 Kr

Arcadia - AC-18502

Midbec
599 Kr

TAPETER - FÖR INREDARE OCH INSPIRERANDE HEM!

Kvalitetsmedvetande i varje detalj

Scandiwall har ett mycket brett sortiment av tapeter från såväl nordiska som internationella varumärken. Matthew Williamson, Ralph Lauren,Mulberry Home, Osborne & Little och William Morris är några exempel på ett unikt sortiment. Vi på Scandiwall har arbetat med tapeter i kommersiella projekt sedan länge men gör nu vårt omfattande och unika sortiment köpbart även för privatpersoner med känsla för kvalitet. 

Sökbarhet utöver det vanliga

Då vi sedan länge arbetat gentemot inredningsarkitekter och konceptbyråer har vi utvecklat synnerligt goda möjligheter till filtrering, urval och fri text sökningar för att enkelt hitta och beställa. Om ni mot förmodan inte hittar eller bara undrar något är ni alltid välkomna och kontalta vår kundservice. 

Tapeter för ditt favoritrum eller hela våningen

De nya favoritrummen att tapetsera är utan tvivel sovrum och barnrum. Aldrig någonsin har vi sett så snygga och genomtänkte barnrum som idag. Det tycker vi är kul och välkommet med tanke på hur många fina tapeter som finns. Vi har även ett stort antal lämpliga sovrumstapeter. Bra att veta är att de flesta tapeter idag fungerar utmärkt som en barntapet då de är lätta att torka av och ofta tillverkas i slitstarka material.

Välkommen!