Bild för kategori Caverley

Caverley

Caverley Papers bygger vidare på tidlösa klassiska designer i en kollektion av 9 tapeter som matchar de tryckta tygerna. Palampore, Porcelain Garden, Adele, Mauritius och Aesop’s Fables är samtliga tryckta med gravyr medan Midsummer Rose är yttryckt. De här sex tapeterna har alla hämtats direkt från de tryckta designerna, som det finns ytterligare 3 matchande tapeter till.

Sortering

Adele - DCAVAD101

Sanderson
984 Kr

Adele - DCAVAD102

Sanderson
984 Kr

Adele - DCAVAD103

Sanderson
984 Kr

Adele - DCAVAD104

Sanderson
984 Kr

Adele - DCAVAD105

Sanderson
984 Kr

Coralie - DCAVCO101

Sanderson
768 Kr

Coralie - DCAVCO103

Sanderson
768 Kr

Coralie - DCAVCO104

Sanderson
768 Kr

Coralie - DCAVCO105

Sanderson
768 Kr

Mauritius - DCAVMA101

Sanderson
912 Kr

Mauritius - DCAVMA102

Sanderson
912 Kr

TAPETER - FÖR INREDARE OCH INSPIRERANDE HEM!

Kvalitetsmedvetande i varje detalj

Scandiwall har ett mycket brett sortiment av tapeter från såväl nordiska som internationella varumärken. Matthew Williamson, Ralph Lauren,Mulberry Home, Osborne & Little och William Morris är några exempel på ett unikt sortiment. Vi på Scandiwall har arbetat med tapeter i kommersiella projekt sedan länge men gör nu vårt omfattande och unika sortiment köpbart även för privatpersoner med känsla för kvalitet. 

Sökbarhet utöver det vanliga

Då vi sedan länge arbetat gentemot inredningsarkitekter och konceptbyråer har vi utvecklat synnerligt goda möjligheter till filtrering, urval och fri text sökningar för att enkelt hitta och beställa. Om ni mot förmodan inte hittar eller bara undrar något är ni alltid välkomna och kontalta vår kundservice. 

Tapeter för ditt favoritrum eller hela våningen

De nya favoritrummen att tapetsera är utan tvivel sovrum och barnrum. Aldrig någonsin har vi sett så snygga och genomtänkte barnrum som idag. Det tycker vi är kul och välkommet med tanke på hur många fina tapeter som finns. Vi har även ett stort antal lämpliga sovrumstapeter. Bra att veta är att de flesta tapeter idag fungerar utmärkt som en barntapet då de är lätta att torka av och ofta tillverkas i slitstarka material.

Välkommen!