• Företagstjänster
 • Event & expo


  Vi är en frekvent deltagare på Sveriges ledande mässor som berör vår kärnverksamhet, dvs bild, inredning och design. Vi deltar både som utställare men även som konsulterande part om du exempelvis vill skapa en attraktiv monter för presumtiva återförsäljare, partners eller viktiga affärskontakter.

  Med hjälp av tapeter, fototapeter, tavlor och annan sorts bildmedia skapar vi en attraktiv miljö som verkligen sticker ut. Scandiwall samarbetar med erkänt skickliga inredare som verkligen sätter pricken över i:et.

  Kontakta oss gärna så kan vi helt förutsättningslöst lyssna till dina behov och sedan komma med förslag på en lösning som passar din budget och dina ambitioner.

  Så här arbetar vi

  Med oss på Scandiwall har du en kontakt från start till färdig inredning. Med vårt breda kontaktnät av leverantörer och kvalificerade montörer och målare hjälper vi dig att förverkliga din vision. 

  Referensprojekt

  Här kan du se ett urval av de projekt vi gjort och läsa mer om hur vi arbetat. 

  Formex 2015


  Mateus på Formex 2015  Produktinspiration

  På Scandiwall håller vi oss uppdaterade på det senaste inom dekormaterial. Med innovativa material som vi är ensamma leverantörer i norden om att tillhandahålla, och våra klassiska produkter som tapet och fototapet, har du många alternativ till ditt projekt. Vi vägleder dig till att hitta rätt, och är måna om att våra produkter håller högsta kvalitet. Här kan du läsa mer om några av våra mest intressanta produkter för hotellinredning. Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss, vi kan nästan alltid lösa det!

  Dekorpanel

  Stenfaner

  Rullrost

  RollBetong

  Digitaltryckta mattor

  Ljudabsorbenter

  LED-paneler

  Tavlor & prints

  Vepor & eventprodukter

  Kontakta säljare

  Tel: 072 573 3669
  E-post: salj@scandiwall.se

   

  Personlig service

  Kai Ström – Kundansvarig säljare ansvarar för ditt projekt från start till mål. Välkommen!