Bild för kategori Länder och resmål

Länder och resmål

I kategorin `Länder och Resmål´ hittar du motiv från världens alla hörn. Varför inte köpa en tapet från en plats du varit? Eller kanske en plats du vill besöka? Med dessa tapeter är det bara fantasin som sätter gränserna. Dröm dig bort till fjärran östern och tapetsera vardagen med dessa fantastiska motiv!

Sortering
Fototapeter
Från 295 Kr

(+)

Fototapeter
Från 295 Kr

[++]

Fototapeter
Från 295 Kr

Aerial view of Victoria Falls

Fototapeter
Från 295 Kr

Asia travel in China Hong Kong

Fototapeter
Från 295 Kr

Asia travel in China Hong Kong

Fototapeter
Från 295 Kr

Back to Brooklyn

Fototapeter
Från 295 Kr

Between bridges

Fototapeter
Från 295 Kr

FOTOTAPETER MED HÖG KVALITET TILL BRA PRIS

Scandiwalls fototapeter

Här på Scandiwall trycker vi fototapeter i toppkvalitet. Alla motiv är i god upplösning och från professionella fotografer och exklusiva designers. Fototapeten trycks sedan med extrem precision och spektakulär färgåtergivning på ett högkvalitativt media. Slutresultaten blir en fantastisk väggdekor som lyfter din inredning till en helt ny nivå. För att du enklare ska hitta de fototapeter du söker har vi kategoriserat de flesta av våra fototapeter utifrån motiv. Under kategorier som t ex städer och resmål, natur, djur, barn och ungdom hittar du förhoppningsvis de fototapeter du söker. Du kan alltid söka efter specifika fototapeter ovan genom att skriva in artikelnumret eller sökord som Brooklyn Bridge eller New York.

Tryck ditt eget motiv på Scandiwall

På Scandiwall kan vi trycka dina egna motiv eller mönster som fototapet. Det kan vara allt från ett naturmotiv till en egen grafisk design. Vi hjälper gärna till med rådgivning och erbjuder även retuschtjänster om så önskas. Att beställa en fototapet från eget motiv är väldigt smidigt - ladda bara upp bilden, välj beskärning och gå vidare till kassan. Hur enkelt som helst!