Bild för kategori Larsen

Larsen

Larsen står för nytänkande både vad gäller design och materialval. Det speglas även i Larsens tapeter som är en härlig oas av färger med inspiration från vår omgivande natur och dess element. Larsens tapeter kommer verkligen till sin rätta i det hypermoderna svenska hemmet där man genom inredning och materialval strävar efter "designerlooken".

Sortering

Flow - L6092-01

Larsen
1134 Kr 816 Kr

Flow - L6092-02

Larsen
1134 Kr 816 Kr

Flow - L6092-03

Larsen
1134 Kr 816 Kr

TAPETER - FÖR INREDARE OCH INSPIRERANDE HEM!

Kvalitetsmedvetande i varje detalj

Scandiwall har ett mycket brett sortiment av tapeter från såväl nordiska som internationella varumärken. Matthew Williamson, Ralph Lauren,Mulberry Home, Osborne & Little och William Morris är några exempel på ett unikt sortiment. Vi på Scandiwall har arbetat med tapeter i kommersiella projekt sedan länge men gör nu vårt omfattande och unika sortiment köpbart även för privatpersoner med känsla för kvalitet. 

Sökbarhet utöver det vanliga

Då vi sedan länge arbetat gentemot inredningsarkitekter och konceptbyråer har vi utvecklat synnerligt goda möjligheter till filtrering, urval och fri text sökningar för att enkelt hitta och beställa. Om ni mot förmodan inte hittar eller bara undrar något är ni alltid välkomna och kontalta vår kundservice. 

Tapeter för ditt favoritrum eller hela våningen

De nya favoritrummen att tapetsera är utan tvivel sovrum och barnrum. Aldrig någonsin har vi sett så snygga och genomtänkte barnrum som idag. Det tycker vi är kul och välkommet med tanke på hur många fina tapeter som finns. Vi har även ett stort antal lämpliga sovrumstapeter. Bra att veta är att de flesta tapeter idag fungerar utmärkt som en barntapet då de är lätta att torka av och ofta tillverkas i slitstarka material.

Välkommen!