• Företagstjänster
 • Le Croissant

  Le Croissant - The French Coffee House

  Le Croissant är Sveriges äldsta cafékedja som har ett flertal caféer runtom i landet. Kedjans enorma kärlek för Frankrike i allmänhet och Paris i synnerhet är påtaglig både vad gäller interiören och maten som serveras. På Le Croissant's caféer kan du alltid avnjuta förstklassigt kaffe, vällagad mat à la minute och såklart croissanter.

  Alldeles nyligen öppnades ett nytt café i den storslagna och nyöppnade gallerian, Mall of Scandinavia i Solna.

  Utmaning

  Crio AB, som är specialiserade på restauranginredningar, har haft ansvaret att rita, projektera och inreda denna enhet av Le Croissant. Det har ställts rigorösa krav på materialen som använts, både p.g.a. köpcentrumets Breeam-certifiering samt brandklassningen. Crio har utgått från caféets övergripande koncept men gjort helhetsintrycket lite mer exklusivt för att passa in i köpcentrumets lyxiga framtoning.

  I vårt fall levererar vi handplockade fototapeter, foliering och vepor till Le Croissant's caféer.

  I galleriet ovan ser du bilder från det nyöppnade caféet i Mall of Scandinavia som vi känner oss lite extra stolta över.

  Så här säger Martin Moenvik från Crio om vårt gemensamma projekt:

  För mig är Scandiwall ett självklart val eftersom de har allt jag behöver för att göra verklighet av mina inredningsidéer. De har bredden, kunskapen och flexibiliteten för att klara mina behov. De hjälper mig med speciallösningar som jag inte ens själv visste var möjliga.

  Vi passar också på att tacka Crio och Le Croissant för ett givande och framför allt roligt samarbete!