• Företagstjänster
 • Referensprojekt

  Referenser - Scandiwall

  Vi har på relativt kort tid tagit stora kliv och blivit en självklar partner för arkitekter och inredare som med hjälp av vårt stora bildarkiv kan skapa fantastiska miljöer i offentliga- och kommersiella miljöer. Med hjälp av vår spetskompetens när det kommer till bild- och interiör har vi skapat minnesvärde referensobjekt. En del objekt är temporära medan andra är installationer (hotellrum, showrooms) som kommer leva kvar många år framöver. Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog och behovsanalys.

  Mässor

  Vi hjälper gärna till att formge montrar med tapet och interiör. Se våra referenser här.

  LÄS MER

  Detaljhandel / Butiksinteriör

  LÄS MER

  Fototapeter till kontor - AstraZeneca

  Kontor / Konferensrum

  Tillsammans med inredare och arkitekter ger vi trötta kontor nytt liv med tapet väggdekor. Läs mer om våra referensprojekt här.

  Fototapet - Cool Minds Malmö

  Offentliga miljöer

  Scandiwall levererar tapet och väggdekor till offentliga installationer och miljöer. En del är temporära installationer medan andra är permanenta. Se våra referenser här.

  Restaurang / Café

  Fototapeter och väggdekor är mycket populära produkter för att skapa en unik och tilltalande atmosfär för matgäster. Tillsammans med inredare och arkitekter tar vi fram passande motiv för rätt målgrupp och känsla.

  Alla referenser

  Se alla våra referenser. Fler kommer inom kort.