Bild för kategori Världskarta

Världskarta

I kategorin `Världskartor´ hittar du kartor från alla världens hörn. Varför inte köpa en fototapet med kartmotiv och drömma sig bort till fjärran östern. Det har aldrig varit roligare och lättare att lära sig geografi. Leta bland alla våra motiv och hitta den bild som passar just dig!

Sortering

Abstract world map on night sky

Fototapeter
Från 295 Kr

gray world map silhoeutte

Fototapeter
Från 295 Kr

old map

Fototapeter
Från 295 Kr

Paris 1926

Fototapeter
Från 295 Kr

Scandinavia old map

Fototapeter
Från 295 Kr

Europe map drawn on chalkboard

Fototapeter
Från 295 Kr

Abstract America communications map.

Fototapeter
Från 295 Kr

FOTOTAPETER MED HÖG KVALITET TILL BRA PRIS

Scandiwalls fototapeter

Här på Scandiwall trycker vi fototapeter i toppkvalitet. Alla motiv är i god upplösning och från professionella fotografer och exklusiva designers. Fototapeten trycks sedan med extrem precision och spektakulär färgåtergivning på ett högkvalitativt media. Slutresultaten blir en fantastisk väggdekor som lyfter din inredning till en helt ny nivå. För att du enklare ska hitta de fototapeter du söker har vi kategoriserat de flesta av våra fototapeter utifrån motiv. Under kategorier som t ex städer och resmål, natur, djur, barn och ungdom hittar du förhoppningsvis de fototapeter du söker. Du kan alltid söka efter specifika fototapeter ovan genom att skriva in artikelnumret eller sökord som Brooklyn Bridge eller New York.

Tryck ditt eget motiv på Scandiwall

På Scandiwall kan vi trycka dina egna motiv eller mönster som fototapet. Det kan vara allt från ett naturmotiv till en egen grafisk design. Vi hjälper gärna till med rådgivning och erbjuder även retuschtjänster om så önskas. Att beställa en fototapet från eget motiv är väldigt smidigt - ladda bara upp bilden, välj beskärning och gå vidare till kassan. Hur enkelt som helst!