• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Barntapeter

- Skapa en fondvägg med våra barntapeter

Barntapeter från Scandiwall har blivit extremt populära och vi vill därför dedikera en speciell plats på vår site där du (förhoppningsvis tillsammans med ditt barn) kan botanisera bland gamla klassiker och nya favoriter för att göra barnrummet till en succé.
 
Hos oss hittar du barntapeter med motiv från Alfons Åberg, Star Wars, Disney, Hello Kitty och många fler fototapeter för barn.

Tapeterna i barntapetskategorin passar perfekt för att bygga en spänannde fondvägg i barnrummet där favoritfiguren står i centrum och utmanar barnets fantasi. Våra barntapeter är extremt slittåliga, enkla att sätta upp och passar därför utmärkt i just barnrum. Du kan alltid vara säker på att din barntapet från Scandiwall levereras med motiv i knivskarp upplösning.
 
Barntapeter - Aflons Åberg

Barntapeter som fondvägg

På Scandiwall tycker vi det är helt okej att barnets önskan alltid får stå i centrum. Speciellt när det gäller barnrum och barntapeter. Eftersom att vi själva är för gamla hade vi själva inte möjligheten att få uppleva en fondvägg prydd av superhjältar eller prinsessor när vi vår små. Vi fick helt enkelt nöja oss med brorsans gamla avlagda planscher på rockstjärnor och fotbollsspelare till våra mödrars stora förtret.

Till alla föräldrars och barns lycka lever vi nu i en tid av förändring. Tekniken har hunnit ikapp och barnrummen piffas mer än någonsin. När det vankas fest hemma är inte längre barnrummet hemmets stora skamvrå utan tvärtom; många hems allra finaste rum!

Vi firar teknikens framgångar med ett stort sortiment av härliga barntapeter med alla hjältar samlade. Alfons, Star Wars, Hello Kitty, Frost och alla de andra som du vet att barnen älskar.

Tapetmotiv från favoritfilmer & sagor

Vi vet hur mycket vi själva älskade film och sagor när vi var små. Därför har vi valt att plocka in både gamla och nya klassiker i vår webbutik som passar både pojkrummet eller flickrummet. Hos oss hittar du barntapeter med motiv från bla:

Skapa din egen barntapet i vår webbutik

Om du mot förmodan inte skulle hitta ett färdigt motiv som passar just ert barnrum har du hos oss en fantastisk möjlighet att ladda upp dina egna favoritmotiv direkt från din dator. Det kan exempelvis vara en bild på ditt barns favorithusdjur, hästen i stallet eller varför inte en bild på favoritkompisen? Dina bilder trycks på samma fina kvalitétsmaterial som alla våra fototapeter med fördelen att du får det motiv och den barntapet som passar er bäst!

Om du är osäker på dina bilders kvalitét har vi tagit fram en kvalitétsindikator som direkt visar om din bild har rätt förutsättningar för att kunna tryckas med ett tillfredsställande slutresultat. Självklart kan du precis som vanligt ange mått och beskära din tapet precis som vanligt.

Om du behöver vägledning är du alltid välkommen att kontakta våra experter som mer än gärna vägleder dig.

Fototapet från egen bild

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •