• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Students' Nobel NightCap 2015

Kort efter den världskända Nobelbanketten hölls i år en mycket fint anordnad efterfest i Frescatilokalerna på Stockholms Universitet för att hylla årets nobelpristagare. Årets arrangemang var planerat och utfört av Stockholms Universitets studentkår. Och vilken fest det blev sen!

Utöver rena festligheter och finklädda människor låg månader av rigorös planering för att skapa en unik atmosfär baserat på olika teman i festlokalerna. Vad passade då bättre än att sätta lite färg och form med fototapeter?

Tillsammans med studentkårens team tog vi fram ett antal handplockade motiv och använde som tapeter / bakgrunder i festens lokaler. Den ena fototapeten föreställer en djungel med en hängbro och den andra tapeten föreställer en världskarta i storformat.

De fototapeter som valdes ut kan du se i vårt bildgalleri längst upp på sidan.

Vi är mycket glada över att ha sponsrat denna magnifika fest med våra tapeter och hoppas framöver på ett återupptaget samarbete när det vankas nobelfestligheter nästa gång.

/ Scandiwall-teamet

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •