• Enkelt
 • Behovsanpassat
 • Fototapet 3-4 dagar

Våra fantastiska fototapeter

Fototapeter & tapeter

Tapeter

Med fondtapeter sätter du din egna personliga prägel på ditt rum - enormt häftigt och effektfullt!

Inred ditt hem med dig själv, någon du tycker om eller favoritbilden från semestern. Möjligheterna är oändliga när det gäller foto tapeter. Här får du tips och hjälp på traven med att komma igång!

 

När man beställer digitaltrycktatapeter finns det flera färdiga bilder att välja på, men självklart kan man också beställa från ett eget foto eller illustration och göra sin helt unika digitaltryckta tapet!

Bra format på bilden

När man skall använda ett eget foto som fondtapet gäller det att det är utav bra kvalitet. En regel är att ju större storlek bilden är desto bättre upplösning har den desto bättre blir resultatet.

Inspireras av olika digitaltryckta tapeter

Fondväggar är alldeles förträffliga; de kräver lite jobb samtidigt som man får maximal effekt. Det brukar inte heller bli så dyrt. Så låt dig inspireras och gör din egen fondvägg med hälp av en digitaltryckt tapet!

Många sätter digitaltryckta tapeter bakom soffan eller sängen, men digitaltryckta tapeter går att använda till så mycket mer. De är ett bra sätt att få in lite färg och känsla i ett rum utan att göra det helgalet. Här kommer ett par exempel.

Digital tryckta tapeter med eget motiv

Använd dig av din favoritbild och låt den sätta atmosfären för ditt rum. Bygg på känslan med kompletterande detaljer och tänk på att dyrt inte alltid är bättre när det kommer till känslan.

Digitaltryckta tapeter på möbler

Varför inte tapetsera en gammalbyrå - effekten kan bli hur cool som helst. Våga exprimentera! Gör en fond av något av en digitaltryckttapet som rygg till bokhyllan - effektfullt till ett bra pris.

Non Woven - Vad är det ?

Digitaltryckta tapeter av non woven är gjorda i ett oorganiskt material. Det betyder att de inte krymper eller sväller och därför limmas denna typ av tapet direkt på väggen.

Förarbetet är som vanligt en av de viktigaste sakerna att tänka på när man ska sätta upp en digitaltryckttapet. Grundregeln är att väggen som ska tapetseras skall vara torr och jämn. Detta är extra viktigt när det gäller digitaltryckta tapeter av non woven.

Ska du tapetsera på en fondvägg där det redan sitter gammal tapet, skrapa bort löst sittande tapet runt dörrar, fönster, socklar och hörn för att den nya fondapeten ska få bra fäste.

Slipa skarvarna så att väggen får en jämnare yta och bredspackla sedan hela skarven.

För vidare information om hur du sätter upp våra digitaltryckta tapeter se vår uppsättningsanvisning.

 

Följ oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information ifrån oss på Scandiwall, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

LN Färg och Tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722
E-post: kundservice@scandiwall.se
Telefon: + 46 (0)8 26 11 11

Mån - Fredag 09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

SCANDIWALL - ETT MODERNT SKANDINAVISKT TAPET- & DESIGNHUS

På Scandiwall omvandlas nytänkande och kompetens till inspirerande fondtapeter och fotoväggar. I rampljuset står våra väggdekorer som tavlor, design- och fototapet från Skandinaviens ledande fotografer och designers. Nya namn och kreatörer blandas med etablerade för en stilsäker blandning mellan det nya och klassiskt tidlösa. Trendledande, inspirerande och stilfullt ska genomsyra såväl Scandiwall-varumärket som upplevelsen av våra fondväggar. Vi vill att alla som besöker oss ska uppleva detta i vår shop, hos våra återförsäljare, sortiment, service och kommunikation.

Mångfalden och det unika utbudet av design- och fototapeter är det som tillsammans med våra spjutpetstjänster särskiljer Scandiwall från andra handelsplatser. Kundspecifika helhetslösningar är en sådan tjänst. Genom att kombinera vårt sortiment och våra grafiker med det senaste inom digitaltryck och våra kunders eget bild- eller profilmaterial bryts ny mark. Hos oss kan du ta del av morgondagens väggdekorer, design- och fototapeter redan idag.

Varförbeställa från Scandiwall?

sveriges skarpaste upplevelse - proffskvalitet till bra pris!

 • Prisbelönt bildgalleri
 • Unik skärpa, djup och HD-tryck
 • Fri rådgivning & varuprover!
 • Alltid 100% kundgaranti

  Tapet & tavlor
  i 3 enkla steg!

  1. Välj produkt eller
  . . . . . ladda upp ditt foto!
  2. Ange mått
  3. Beställ
 •