Bild för kategori Photo Wallpaper

Fototapeter

Att tapetsera en fondvägg är ett enkelt sätt att förändra vilket rum som helst!

Våra fototapeter trycks på slitstark non-woven för hållbarhet och enkel uppsättning. Bläddra bland våra kategorier och särskilt utvalda fotokonstmotiv, eller använd sökrutan hitta din egen favorit bland de miljontals bilderna i våra bildbanker.

Har du en bild som du tagit själv? Tryck din bild som fototapet hos oss, för ett riktigt personligt hem! Ladda upp egen bild här

FOTOTAPETER MED HÖG KVALITET TILL BRA PRIS

Scandiwalls fototapeter

Här på Scandiwall trycker vi fototapeter i toppkvalitet. Alla motiv är i god upplösning och från professionella fotografer och exklusiva designers. Fototapeten trycks sedan med extrem precision och spektakulär färgåtergivning på ett högkvalitativt media. Slutresultaten blir en fantastisk väggdekor som lyfter din inredning till en helt ny nivå. För att du enklare ska hitta de fototapeter du söker har vi kategoriserat de flesta av våra fototapeter utifrån motiv. Under kategorier som t ex städer och resmål, natur, djur, barn och ungdom hittar du förhoppningsvis de fototapeter du söker. Du kan alltid söka efter specifika fototapeter ovan genom att skriva in artikelnumret eller sökord som Brooklyn Bridge eller New York.

Tryck ditt eget motiv på Scandiwall

På Scandiwall kan vi trycka dina egna motiv eller mönster som fototapet. Det kan vara allt från ett naturmotiv till en egen grafisk design. Vi hjälper gärna till med rådgivning och erbjuder även retuschtjänster om så önskas. Att beställa en fototapet från eget motiv är väldigt smidigt - ladda bara upp bilden, välj beskärning och gå vidare till kassan. Hur enkelt som helst!